Gala van de Gouden Salvator

De ouderraad wenst graag iedereen een gelukkig nieuwjaar! We hopen samen een mooi jaar tegemoet te gaan op ons Salvatorcollege.

 

Om het jaar alvast goed in te zetten, organiseert de ouderraad samen met de school op vrijdag 18 januari 'Salvator by night'. Op deze avond kunnen we vanaf 19.00 uur samen klinken op het nieuwe jaar. Iedereen is uitgenodigd: leerlingen, leerkrachten, ondersteunend personeel, ouders, grootouders, oud-leerlingen, oud-leerkrachten, buren ...

 

We zetten het nieuwe jaar buiten in, in een gezellige sfeer, met vuurkorven, drank en hapjes (poffertjes, marshmallows, een pizza- en een Mexicaanse foodtruck). We voorzien ping-pongtafels, playstations ('Fifa' en 'just dance'), de mogelijkheid om je danstalenten te tonen, optredens van de schoolband en radio Salvator zal het geheel omkaderen met de nodige muziek.

 

Top of the bill is ongetwijfeld het 'Gala van de gouden Salvator'! De leerlingen én leerkrachten vulden de afgelopen weken de stemformulieren in en op vrijdag 18 januari worden de winnaars bekendgemaakt en zullen de meest spraakmakende leerlingen en leerkrachten in het licht worden gezet! Zeker de moeite! Er is geen galakleding vereist, je kan je beter warm kleden.

 

Je ontving bij je rapport een uitnodiging, dit is geen inkomkaart. Inkomkaarten voor dit spektakel zijn te koop op het secretariaat van de school voor de prijs van € 5. Deze kaart ruil je aan de inkom voor een drankbon en een tombolalotje. Leerlingen en oud-leerlingen betalen geen inkom.

 

Vanaf 21.00 uur zullen we ieder uur een aantal nominaties en winnaars bekendmaken en zullen er ook telkens 3 prijzen verloot worden. Deze zijn zeker de moeite waard.  Lotjes zijn die avond te koop aan € 1.

 

Heb je geen kaart, en wil je er toch graag bij zijn? Geen nood, ter plaatste kan je voor € 6 nog een toegangsticket (inclusief één drankbon) kopen.

 

De ouderraad zou het heel fijn vinden als jullie massaal ons evenement en de school komen steunen. Met het geld dat we binnenhalen, willen we de inkomhal verfraaien, zodat het nog aangenamer vertoeven is voor onze leerlingen op onze school!


Salvator maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap