SVS volleybal leerkrachten

Weken op voorhand...uren in de sporthal...bloed, zweet en tranen... dat was oorspronkelijk het plan om ons team voor te bereiden! :-) Het SVS Schoolvolleybaltornooi voor leerkrachten in Hasselt (waar we vorig jaar eerste zijn geëindigd) was ook dit jaar een succes. Vele ploegen hebben zich ingeschreven, waaronder natuurlijk WICO CAMPUS SALVATOR! 
Onze eerste match had een wat trage start waardoor we naar een grote achterstand keken. Rustig aan smashten we ons steeds dichterbij maar de tijd was net te kort om de achterstand in te halen. Op naar de volgende! Na enkele cola's (en pintjes) waren we klaar voor de volgende matchen. Onze dieselmotor bleef goed warm en we wonnen de 2de, 3de, en 4de match met spannende rally's en mooie punten! 
De laatste match stonden we tegenover de thuisploeg, KTA2 Topsportschool Hasselt. Het beloofde een moeilijke match te worden maar gek genoeg was dit onze makkelijkste match. Niet alleen omdat Mr. K**** (wenst anoniem te blijven) de eerste smash op een tegenstander knalde tegen 150 km/u waardoor deze KO van het veld strompelde, maar ook omdat alles gewoon lukte bij ons. Goede organisatie, veel lef en sterke aanvallen, we waren in vorm!
De eindstand? Alle ploegen hadden 1x verloren dus kwam er een heel gepuzzel aan de pas. WICO CAMPUS SALVATOR is naar huis gegaan met de 2de plaats.
Bedankt aan alle spelers, supporters en oud- leerkracht voor de gezellige en sportieve avond!


Salvator maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap