Uitstap ouderraad 2017

Weken geleden werden de leden van de ouderraad alvast heel nieuwsgierig gemaakt: “Breng je vishengel mee, trek je sportieve schoenen aan, durf je dit of durf je dat … en ga met ons mee op uitstap.”

Op zaterdag 17 juni werden we om 11.30 uur op de parking van de school verwacht. Ria en  Nadine verwelkomden ons en we begonnen de dag met een lekker lunch op school. Al gauw werden twee teams gevormd: de groentjes en de blauwtjes. Opdrachten werden zorgvuldig uitgevoerd en via enkele omwegen belandden we uiteindelijk in Weert.

Een bezoek aan de stadsbrouwerij met de bijhorende proevertjes viel goed in de smaak.

En een culinaire wandeling door de stad, daar begon het stilaan veel op te lijken later. Onderweg kwamen we nog een prins met zijn jonkvrouw tegen, we gingen terug in de tijd van paard en ruiter, en op een bepaald moment haalden we onze leukste verkleedattributen tevoorschijn.

De dag was nog niet voorbij, want op onze volgende bestemming gingen twee superteams de bowlingbaan op. Een strike, een spare, bowlingballen in de goot … het zorgde voor veel ambiance en vele punten werden bij elkaar verdiend.

“Na de inspanning komt de ontspanning”, en dat deden we dan ook met een gezellige barbecue op deze originele activiteit af te sluiten.

Wico campus Salvator: de school met een geweldige ouderraad!


Salvator maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap